TBMfietsen
Zoeken
Producten

Retour recht


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar tbmfietsen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan tbmfietsen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tbmfietsen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitgezonderd van retourneren zijn op maat gemaakte producten.

Garantie op revisie

Op revisie van accu's geven wij 1 jaar garantie vanaf de factuur datum. Garantie heeft alleen betrekking op het gereviseerde cellenpakket en niet op het elektronische circuit dat zich in de accu bevindt (BMS). Bij sommige accu’s vervangen wij ook de bm in dat geval valt het BMS wel onder de garantie. 

Wij garanderen dat de revisie wordt uitgevoerd met het overeengekomen vermogen. wij kunnen geen garantie gegeven voor een bepaalde fietsafstand die met de gereviseerde batterij gehaald kan worden. De actieradius is namelijk van diverse externe factoren afhankelijk, wat het onmogelijk maakt om een specifieke afstand te garanderen.

Als er binnen de garantie termijn een defect aan het product ontstaat dat niet toe te schrijven is aan nalatig of onjuist gebruik, kunt u contact op nemen met ons dit kan via email of telefonisch. Wanneer wij de garantie in behandeling nemen zullen wij per garantie geval bekijken wat de best passende oplossing is.

In veel gevallen zal dit neer komen op het nakijken/onderzoeken van de accu in onze werkplaats. Als er een defect wordt gevonden binnen de garantietermijn zal dit kosteloos hersteld worden.